Download de Fetch app om het zelf te ervaren

Beschikbaar voor iOS en Android

Vind en stap in een Fetch auto bij jou in de buurt

Kies een auto op de kaart (die zie je hierboven) of uit de lijst. Je ziet direct je afstand tot de auto en het bereik van de accu. Eenmaal geselecteerd heb je 15 minuten om bij de auto te komen. Bij de auto check je op schade, bekende schades worden in de app vermeld. Let wel op, je ritprijs gaat lopen als je de reservering start en je kunt de reservering alleen bij de auto eindigen! Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben:-)

Openen, sluiten en starten. En weer openen, sluiten en starten…

Je opent de autodeuren met de app en zet ze er ook weer mee op slot. Starten kan dan direct maar wacht niet te lang met starten na het openen van de deuren want dan moet je opnieuw op open deuren drukken om te starten. Je start de auto door de rem en de startknop tegelijk in te drukken. En stopt de motor weer door weer op de start/stopknop te drukken. Klinkt simpel toch? En anders ligt er een handleiding in de auto. Die kun je ook hier  downloaden… O ja zolang je je rit niet afsluit kun je zo vaak de deuren openen en op slot doen en de auto starten en stoppen als je wilt.

Parkeren zonder gebakken peren

Heb je voor 30 cent per minuut (of minder) een mooie auto gehuurd, krijg je achteraf een wegsleepboete van € 373,-  en bijkomende kosten. Geloof ons, daar zitten wij ook helemaal niet op te wachten. Let daarom heel goed op (de app geeft je ook aanwijzingen). Ook al hebben onze auto’s een parkeervergunning, kijk altijd naar de geldende wet- en regelgeving. In een ‘blauwe zone’ gebruik je een parkeerschijf. En laat de auto niet achter op een plek waar een beperking geldt (bijvoorbeeld de volgende dag omdat er markt is). Jij blijft verantwoordelijk tot aan de volgende huur. We kunnen het niet leuker maken. En bij een laadpaal moet de auto altijd met de laadkabel vastzitten aan de paal. Zonder uitzondering. De terugbrengzone waar je de auto (legaal geparkeerd) kunt achterlaten vind je hier.

Hulp nodig met rijden in de ZOE?

Download hier de handleiding.