Fetch wordt GreenMobility!

Fetch wordt GreenMobility!

We zijn blij te kunnen aankondigen dat Fetch deel gaat uitmaken van de vloot van de Europese car-sharing provider GreenMobility, die actief is in 11 steden in Europa met  meer dan 1.100 elektrische auto’s en  meer dan 160.000 gebruikers.

 

Dit brengt veel voordelen voor de gebruikers van Fetch. In de komende maanden wordt de vloot uitgebreid met zo’n 100 elektrische voertuigen en worden de Fetch apps vervangen door de GreenMobility app. Deze app zal verbeterde functionaliteit bieden (denk aan prijspakketten, auto on demand) en de mogelijkheid om de GreenMobility auto’s in andere Europese steden te gebruiken.

 

Wij zijn erg blij met het toetreden tot de GreenMobility familie en danken onze trouwe gebruikers voor het soms al jarenlange gebruik van onze dienst. We hopen dat zij, met ons, dit nieuwe avontuur aangaan, want wij, het Fetch-team, zal deel uitmaken van het GreenMobility-team en voor hen blijven werken zoals we dat al vele jaren doen.

 

In de komende maanden zullen we  alles vertellen over de nieuwe mogelijkheden en zullen we  vragen om in een paar eenvoudige stappen over te stappen op het nieuwe systeem. In de tussentijd staan we graag voor onze gebruikers klaar!

 

Namens het hele Fetch-team en onze nieuwe collega’s van GreenMobility,

 

Veel rijplezier,

 

Team Fetch